
نکاتی که پیش از شروع سفر باید بدانیم (۲)
به محضِ اینکه پاتون رو از درِ خونه بیرون گذاشتید، یکبار دیگه چک کنید که گذرنامهتون همراهتون باشه. بهتره گذرنامه رو توی کوچیکترین زیپ کوله بذارید تا بیرون آوردنش راحت باشه. شناسنامه و کارت ملی نیاز ندارید! اونها رو همراه خودتون نیارید. ممکنه گم بشن.
در عراق هیچ عابربانکی که بتونید ازش پول بگیرید نیست! بهتره در ایران مقداری دلار یا دینار عراقی بگیرید. دلارها در عراق هم قابل تبدیل به دینار عراقی هستند. حتما مقدار کافی پول همراهتون داشته باشید؛ مخصوصا اگر با کاروان سفر نمیکنید و دوستانتون هم همراهتون نیستند. چون علاوه بر هزینههای رفتوآمد و اسکان، ممکنه هر اتفاق دیگهای بیفته و به پول احتیاج داشته باشید. یادتون نره، همه پولها رو توی یه کیف، یا یه جیب نذارید.
ایران و عراق هزار و ۴۵۸ کیلومتر مرز مشترک دارند که چهار گذرگاه برای عبور به عراق در اون تعبیه شده. مرز خسروی، مرز مهران، مرز چذابه و شلمچه. گذرگاههای چذابه و شلمچه در استانِ خوزستان قرار دارن، مهران در استانِ ایلام، و مرزِ خسروی در استان کرمانشاه، گذرگاههای تعبیه شده هستن. مرز خسروی، نزدیکترین مرزِ ایران به بغداد و کربلاست، و گرچه مرز خسروی، به علاوه چذابه، به علت ناآرامیها در عراق بسته شده بودند، اما الان بازن و میشه ازشون عبور کرد.
اگر با خودروی شخصی به از شهرِ خودتون به مرز سفر میکنید، باید چند موضوع رو در نظر بگیرید؛ ممکنه مرزها به دلیل ازدحام جمعیت بسته بشن، یا یک مرز برای مدتی به عبور یک دسته خاص از مسافران اختصاص داده بشه، شما میتونید همه اینها رو از مسیریاب دال کنترل کنید. اینکه کدوم مرز ازدحام بیشتری داره، در کدوم مرز پارکینگهای خالی کمتری باقی موندن، و آیا مرز برای عبور بازه یا خیر. همینطور میتونید روی اپلیکیشن، ذخیره کنید که ماشینتون رو کجا پارک کردید، و حتی کمکتون میکنه بالاخره در نقاط مرزی پارکینگ پیدا کنید.
در طول سفر ممکنه دوستانتون رو گم کنید و ممکنه تلفن همراه آنتن نده؛ بنابراین بهتره از قبل عمودی رو تعیین کنید که در صورت گم شدن بتونید هم رو پیدا کنید. توی اپلیکیشن دال، اطلاعاتِ موکبها موجوده. میتونید موکب مورد نظرتون رو انتخاب کنید، و اون رو به عنوان محل قرار تعیین کنید. اگر از قبل نقشه رو دانلود کرده باشید، احتیاجی به روشن کردن اینترنت ندارید. بنابراین لازم نیست هزینهای براش صرف کنید.
سفر اربعین سخت به نظر میاد؛ اما با کمی مراقبت از خودتون و رعایت نکتههایی که توی قسمتِ قبل گفتیم، میتونید همهچیز رو خیلی آسونتر کنید. خوشحال میشیم اگه از دال استفاده کنید و این باعث کاسته شدن از نگرانیها و کلافگیهاتون بشه. به این امید که در زیارتتون شریک باشیم.
سفرتون بخیر و سلامت.
0 دیدگاه
در بحث پیرامون این پست شرکت کنیدارسال دیدگاه